Κρεοπώλης στην Ελλάδα επιτέθηκε σε πελάτη - Ξύλο με γροθιές για τις τιμές έξω από το κατάστημα

Κρεοπώλης στην Ελλάδα επιτέθηκε σε πελάτη - Ξύλο με γροθιές για τις τιμές έξω από το κατάστημα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου Κρήτης με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν πελάτη.

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost, ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης για να ψωνίσει.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

Ο ίδιος έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη λέγοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει και έφυγε από το κατάστημα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του.

Ο 39χρονος εμφανώς οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα.

Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE