ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεκάδες εξώδικα σε πολίτες στους δρόμους μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Δεκάδες εξώδικα σε πολίτες στους δρόμους μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας

Μεγάλη εκστρατεία για πρόληψη της εγκληματικότητας, αλλά και τροχαίων οδικών συγκρούσεων διενήργησε η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας Πάφου, χθες μεταξύ των ωρών 07:00 μέχρι 1900, μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου, διενήργησαν εκστρατεία για πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, την πρόληψη και μείωση των τροχαίων οδικών συγκρούσεων και τροχαίων παραβάσεων, καθώς και την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Συγκεκριμένα προέβησαν σε ελέγχους υποστατικών, οχημάτων και ατόμων στο πλαίσιο των οποίων ελέγχθηκαν 10 υποστατικά, 110 οχήματα και 120 πρόσωπα.

Έγινε μία καταγγελία προσώπου που παραβίασε τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου, 53 τροχαίες καταγγελίες, μία καταγγελία για απουσία πιστοποιητικού ασφαλείας έναντι τρίτου, 14 καταγγελίες για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 5 καταγγελίες χωρίς ζώνη ασφαλείας, 19 καταγγελίες χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 8 καταγγελίες χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, 3 καταγγελίες για παραβάσεις σήματος τροχαίας.

Επίσης, έγιναν δύο καταγγελίες για παραβίαση φώτων τροχαίων και μία καταγγελία για χρήση κινητού. Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας Πάφου, σημειώνεται, θα συνεχιστούν.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top