Στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Γεωργίας για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες ο Υπουργός Γεωργίας για το Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες μετέβη ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γεωργίας και Αλιείας της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Οκτωβρίου 2021.

Στο Συμβούλιο, οι Υπουργοί θα συζητήσουν τη συμβολή των τομέων της γεωργίας και της δασοκομίας στους στόχους για το κλίμα με ορίζοντα το 2030 και θα ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την προετοιμασία των στρατηγικών σχεδίων που κάθε κράτος μέλος καλείται να προετοιμάσει στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027.

Παράλληλα, θα συζητηθεί η αναθεώρηση των προτύπων εμπορίας των γεωργικών προϊόντων της ΕΕ και η νέα δασική στρατηγική της ΕΕ για το 2030.

Στον τομέα της αλιείας, οι Υπουργοί θα συζητήσουν τις αλιευτικές δυνατότητες για το 2022 ενώ προς συζήτηση αναμένεται να τεθούν και οι παράνομες αλιευτικές δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, στα ύδατα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

LIVE: Νέο κύμα εκτεταμένων βομβαρδισμών στο Ιράν από το Ισραήλ - Απογείωση δύο F-16 από τη βάση Ανδρέας Παπανδρέου

Δεκατρείς ημέρες μετά το ξέσπασμα της πολεμικής σύρραξης στη Μέση Ανατολή, η ένταση παραμένει σε υψηλά επίπεδα, καθώς καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν φαίνεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε κινήσεις αποκλιμάκωσης.Την ίδια ώρα, δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 Fighting Falcon απογειώθηκαν από την Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Όλες οι εξελίξεις άμεσα και έγκυρα από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE