Πυρκαγιά σε σπίτι που βρίσκονταν μέσα μητέρα και παιδί - Έσπευσε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά σε σπίτι που βρίσκονταν μέσα μητέρα και παιδί - Έσπευσε η Πυροσβεστική

Πυρκαγιά ξέσπασε σε οικία στην Πάφο. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 15.42 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε υπνοδωμάτιο στον πρώτο όροφο οικίας στην οδό Αλέξανδρου Παπάγου στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με δύο πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 16.43. Από την πυρκαγιά έπαθαν ζημιές μια ηλεκτρική συσκευή (σιδερόπρεσα), ρουχισμός και επίπλωση, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκε η βαφή του ορόφου.

Την ώρα της πυρκαγιάς στην οικία βρισκόταν η μητέρα με το ανήλικο παιδί στον ισόγειο όπου και αντιλήφθηκαν την πυρκαγιά και εξήλθαν της οικίας χωρίς να κινδυνεύσουν.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE