Ένας θάνατος και 75 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα το Σάββατο

Ένας θάνατος και 75 νέα περιστατικά COVID-19 στα κατεχόμενα το Σάββατο

Ένας ασθενής με COVID-19 απεβίωσε στα κατεχόμενα ενώ εντοπίστηκαν 75 νέα περιστατικά από 22.002 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ώρο.

Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» τα 10 περιστατικά αφορούν επιβάτες από το εξωτερικό, 6 είναι επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 59 είναι τοπικές μολύνσεις

Οι 23 προέρχονται από τη Λευκωσία, 14 από την Κερύνεια, 21 από την Αμμόχωστο και 1 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα είναι 20.231 και οι θάνατοι 82.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE