Ανχελίτα - Big Brother: «Είχα υποστεί βάρβαρο bullying, με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα»

Ανχελίτα - Big Brother:  «Είχα υποστεί βάρβαρο bullying, με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα»

Για την παιδική της ηλικία, το bullying που βίωσε από τους συμμαθητές της και την κατάθλιψη μίλησε η παίκτρια του ριάλιτι.

Για τα δύσκολα βιώματά της μίλησε στον αέρα του Big Brother η Ανχελίτα.

Η όμορφη τραγουδίστρια έχει αποκτήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι όχι μόνο με την εμφάνισή της, αλλά και με τον αυθεντικό της χαρακτήρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο μίλησε για το bullying, που βίωσε κατά τα παιδικά της χρόνια λόγω κάποιων παραπάνω κιλών, την επίθεση που δέχτηκε από ένα σκυλί, αλλά και την μάχη της με την κατάθλιψη.

«Είχα αποκτήσει άσθμα όταν ήμουν ακόμα μωρό, λόγω του κρύου και βρογχίτιδα. Μπαινόβγαινα συχνά στα νοσοκομεία, μέρα παρά μέρα. Το 2001 ήρθε στην ζωή η αδερφή μου και το 2005, πηγαίνοντας για ψώνια, ένα σκυλί όρμηξε στην μαμά μου και εκ των υστέρων μάθαμε ότι είχε κακοποιηθεί. Το σκυλί όρμηξε επάνω μου και μου ακρωτηρίασε το δάχτυλο», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια δήλωσε σχετικά με το bullying, που υπέστη: «Το 2008 είχα υποστεί bullying από συμμαθητές μου, γιατί είχα παραπάνω κιλά. Προσπάθησα να χάσω κιλά, με χτυπούσα, δεν με αγκάλιαζα ποτέ και με μισούσα. Το 2010 πήγα στην ψυχολόγο μου, που με έμαθε να με αγαπάω. Το 2011 έζησα τον έρωτα αλλά υπήρξε ένας άνθρωπος, που προσπαθούσε να μου δείξει πως χωρίς αυτόν δεν είμαι τίποτα Σε ένα σημείο, χειροδίκησε πάνω μου, όταν καβγαδίσαμε. Το 2014 απέτυχα στις Πανελλαδικές κι αποφάσισα να γίνω τραγουδίστρια. Δυσκολεύτηκα πολύ σε κάποια σημεία κι είδα δόντια. Το 2019 έπεσα σε κατάθλιψη λόγω κάποιων ανθρώπων κι ένιωσα προδωμένη. Το 2020 μπήκα στην Panik Records».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE