ΠΑΡΑ-THEMA

Δριμεία επίθεση σε Θεμιστοκλέους: ‘Παράδειγμα αππωμένου χώρκατου Κυπραίου’

Δριμεία επίθεση σε Θεμιστοκλέους: ‘Παράδειγμα αππωμένου χώρκατου Κυπραίου’

Εκρηκτική η ατμόσφαιρα με τον Κωνσταντίνο Οδυσσέως, Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1 να εξαπολύει επίθεση εναντίον του Βουλευτή του ΕΛΑΜ Ανδρέα Θεμιστοκλέους, χαρακτηρίζοντας τον "Αππωμένο χώρκατο Κυπραίο".

Να θυμήσουμε το συμβάν στην Επιτροπή Παιδείας, όπου ο Θεμιστοκλέους τσακώθηκε με τον Μυλωνά του ΔΗΚΟ, την λεκτική επίθεση που δέχθηκε  η Αναπληρώτρια Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων και Κοινοβουλευτική Συνεργάτης Έφη Ξάνθου (κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας) και τον προσβλητικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε σε τοπικούς παράγοντες της κοινότητας Κάτω Πύργου, με αφορμή την μεταφορά μαθητών για εκπαιδευτικούς σκοπούς στη Λευκωσία, μέσω του οδοφράγματος Λιμνίτη.

Με όλα τα πιο πάνω, ο Κωνσταντίνος Οδυσσέως με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαρισμό στα social media, εξαπέλυσε επίθεση στον Βουλευτή Ανδρέα Θεμιστοκλέους.

 Αυτούσια η ανάρτηση Οδυσσέως για Θεμιστοκλέους:

"Φαινόμενα όπως αυτόν στην φωτογραφία συναντά κανείς σε όλο τον πλανήτη. Το λέω, παρόλο που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα αππωμένου χώρκατου Κυπραίου, που συμπεριφέρεται εγωκεντρικά, δε σέβεται νόμους (ραλλίστας στο highway), δε σέβεται κανονισμούς (κάθε τρεις και λίγο καταπατά τους κανονισμούς της Βουλής), δε σέβεται τους άλλους (ανοίγει το στόμα του και όποιον πάρει ο χάρος), του αρέσει να αυτοπροβάλλεται σαν πατριώτης (με πολιτικές θέσεις που μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην προδοτική, τουρκικής πατέντας λύση των δύο κρατών) και αντί να κοιτάζει πρώτα τον εαυτό του και να κάνει την αυτοκριτική του για τον τρόπο που ο ίδιος συμπεριφέρεται, κατηγορεί πάντα τους άλλους.

Τα έβαλε και με τους κατοίκους της Τηλλυρίας, γιατί να διασχίζουν τα κατεχόμενα για να πάνε Λευκωσία. Περίπου άφησε να νοηθεί ότι είναι προδότες. Στο μυαλό του βολεμένου και μονίμως "κρατικοδίαιτου" πρώην καθηγητή και νυν (και αεί) βουλευτή, οι άνθρωποι αυτοί έπρεπε να έρχονται στο γιατρό τους στη Λευκωσία μέσω Πάφου, να κάνουν δηλαδή 3.5 (τρισήμισι) ώρες να έρθουν και άλλες τόσες να επιστρέψουν, συνολο δηλαδή 7 (επτά) ώρες στο δρόμο.
 
Βεβαίως θα μου πείτε ότι ο κύριος βουλευτής θα μπορούσε να κάνει το πήγαινε-έλα σε τρεις ώρες, αλλά δεν είμαστε όλοι ραλλίστες. Θα ήθελα όμως να πω ότι δεν φταίει καθόλου αυτός. Το ποιος είναι και πώς συμπεριφέρεται το ήξεραν αυτοί που τον ψήφισαν. Αυτοί αποφάσισαν να μας τον βάλουν στο κεφάλι."
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top