Άνοιξε η ποινική έρευνα για μητέρα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της - Έξαλλη η Λαμπριανίδου

Άνοιξε η ποινική έρευνα για μητέρα που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα παιδιά της - Έξαλλη η Λαμπριανίδου

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία τη διερεύνηση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τη μητέρα και τον συμβίο της, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνει τις λεπτομέρειες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητα μέσω των Μέσω Κοινωνικής Δικτύωσης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Βοηθός Διευθύντρια Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος και Διευθύντρια Υποδιεύθυνσης Διαχείρισης Υποθέσεων Ευάλωτων Προσώπων του Αρχηγείου της Αστυνομίας, Κυριακή Λαμπριανίδου, η οποία τόνισε ότι η δημοσιοποίηση λεπτομερειών για τέτοιες υποθέσεις είναι επικίνδυνη.


Κληθείσα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων να επιβεβαιώσει τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών από τη μητέρα τους και τον συμβίο της, που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, η κ. Λαμπριανίδου απλώς επιβεβαίωσε ότι διερευνάται υπόθεση και τρέχει ποινική διαδικασία, τονίζοντας πως δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε ερώτηση αναφορικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 45χρονος μοτοσικλετιστής Πέτρος Βουτή

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (28/10) στον δρόμο Καρβουνά-Τροόδους, όταν ο 45χρονος Πέτρος Βουτή, μοτοσικλετιστής έσβησε στην άσφαλτο μετά από σύγκρουση με διπλοκάμπινο όχημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE