ΕΛΛΑΔΑ

«Ντρέπεσαι καθόλου; Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω» είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη

«Ντρέπεσαι καθόλου; Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω» είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη

Πρόσωπο με πρόσωπο οι δύο γυναίκες - Η Ιωάννα κοίταξε με θάρρος τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή και της είπε: «Μόνο θέατρο ξέρεις να παίζεις» - Για την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου διέκοψε το δικαστήριο

Κατά πρόσωπο κοίταξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τη γυναίκα που της κατέστρεψε τη ζωή.

Στο τελευταίο διάλειμμα της ακροαματικής διαδικασίας και πριν το δικαστήριο διακόψει για την ερχόμενη Τρίτη, 5 Οκτωβρίου η Ιωάννα με θάρρος και παρρησία απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη, λέγοντάς της:

«Δε θες να με κοιτάξεις; Να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει», είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη και πρόσθεσε κοιτάζοντάς την κατά πρόσωπο: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις ναι παίζεις. "Κοριτσάκι μου" όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτυλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε «σκρόφα, φίδι, τολμάς και την κοίτας».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top