Ένοχος ο Σαρκοζί για την υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης «Bygmalion»

Ένοχος ο Σαρκοζί για την υπόθεση παράνομης χρηματοδότησης «Bygmalion»

Ενοχος κρίθηκε ο Νικολά Σαρκοζί για την πολύκροτη υπόθεση «Bygmalion» σχετικά με τις παράνομες δαπάνες της προεκλογικής του εκστρατείας για τις προεδρικές εκλογές του 2012.

Υπενθυμίζεται ότι, η Εισαγγελία των Παρισίων είχε ζητήσει την παραπομπή του πρώην προέδρου «για υπέρβαση του ορίου των προεκλογικών δαπανών».

H εκδίκαση της υπόθεσης «Bygmalion» ξεκίνησε τον Μάιο.

Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας κατέθεσε στο δικαστήριο στις 15 Ιουνίου ότι δεν γνώριζε πώς ξοδεύονταν τα χρήματα κι ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην υλικοτεχνική υποστήριξη της εκστρατείας του 2012, όταν διεκδικούσε μια δεύτερη θητεία στην προεδρία της Γαλλίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE