Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Τον έπιασαν σε ξενοδοχείο με κινητά τηλέφωνα και τραπεζικές κάρτες – Έκλεβε ανενόχλητος σπίτια 26χρονος στη Λεμεσό

Συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, 26χρονος εναντίον του οποίου προέκυψαν στοιχεία σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη Λεμεσό.

Ο 26χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας, γύρω στις 7.30 χθες το βράδυ, σε ξενοδοχείο όπου διέμενε στη Λάρνακα και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά τις υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις διάρρηξης κατοικίας και μία υπόθεση κλοπής από κατοικία, που διαπράχθηκαν στις 06 και στις 08 Σεπτεμβρίου. Από τις τρεις κατοικίες κλάπηκαν κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 2,500 ευρώ, ένα πορτοφόλι που περιείχε το δελτίο ταυτότητας και τραπεζικές κάρτες του ιδιοκτήτη της οικίας, καθώς και άλλη περιουσία, συνολικής αξίας πέραν των 1,700 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE