Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 8χρονος από τη Σκωτία σκοτώθηκε ενώ δύο ακόμα αγόρια ηλικίας 10 ετών τραυματίστηκαν καθώς έπαιζαν σε νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, ο Ciaran Williamson έχασε τη ζωή του στο νεκροταφείο Craigton Cemetery στη Γλασκόβη, όταν το καταπλάκωσε μία βαριά πέτρα από έναν τάφο. Ο μικρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στο Yorkhill, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι το ένα 10χρονο αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ το άλλο έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να δει τι συνέβη, ωστόσο δε θεωρούν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στην υπόθεση.

Καθημερινά κόσμος αφήνει σημειώματα και λουλούδια στο σημείο που ο άτυχος 8χρονος έχασε τη ζωή του.

Από την άλλη σε τραγική κατάσταση είναι η οικογένεια του Ciaran που ζητά να σεβαστούν το θρήνο τους.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE