Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Απίστευτο! 8χρονος καταπλάκωθηκε από πέτρα τάφου ενώ έπαιζε σε νεκροταφείο

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ένας 8χρονος από τη Σκωτία σκοτώθηκε ενώ δύο ακόμα αγόρια ηλικίας 10 ετών τραυματίστηκαν καθώς έπαιζαν σε νεκροταφείο.

Συγκεκριμένα, ο Ciaran Williamson έχασε τη ζωή του στο νεκροταφείο Craigton Cemetery στη Γλασκόβη, όταν το καταπλάκωσε μία βαριά πέτρα από έναν τάφο. Ο μικρός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσοκομείο στο Yorkhill, αλλά λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι το ένα 10χρονο αγόρι συνεχίζει να νοσηλεύεται και η κατάσταση του είναι σταθερή, ενώ το άλλο έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να δει τι συνέβη, ωστόσο δε θεωρούν, προς το παρόν τουλάχιστον, ότι υπάρχει κάτι ύποπτο στην υπόθεση.

Καθημερινά κόσμος αφήνει σημειώματα και λουλούδια στο σημείο που ο άτυχος 8χρονος έχασε τη ζωή του.

Από την άλλη σε τραγική κατάσταση είναι η οικογένεια του Ciaran που ζητά να σεβαστούν το θρήνο τους.

  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE