Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 8.50 μ.μ. χθες, 37χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του στην οδό Περικλέους, στο Στρόβολο, φθάνοντας στη συμβολή με την οδό Ζαλόγγου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 42χρονος.
Από το δυστύχημα τραυματίστηκε ο 42χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Στον 37χρονο, έγινε προκαταρκτικός έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη 130μg% αντί 22μg% που είναι το επιτρεπτό από το Νόμο όριο και στη συνέχεια, τελική εξέταση αλκοόλης με ένδειξη 84μg% αντί 22μg%.
Ακολούθως, ο 37χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κληθεί ενώπιον του δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις