ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον αναζητεί η Αστυνομία - Μήπως τον έχεις δει;

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τον αναζητεί η Αστυνομία - Μήπως τον έχεις δει;

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του εικονιζόμενου προσώπου, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε μοτοποδήλατο, που διαπράχθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, στην Αγία Νάπα. 

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας, στο
τηλέφωνο 23803220, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE