Απίστευτο τροχαίο - Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Απίστευτο τροχαίο - Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη

Τρένο συγκρούστηκε πριν από λίγο με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος».

Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του φορτηγού.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

Επίσης ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε πριν από λίγο τον οδηγό του φορτηγού ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

Πηγή: GRTimes

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE