Οδικές εργασίες στη Λευκωσία - Ποια περιοχή επηρεάζεται

Οδικές εργασίες στη Λευκωσία - Ποια περιοχή επηρεάζεται

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 27/9/2021 μέχρι και την Τετάρτη 29/9/2021, από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 05:00 το πρωί της επομένης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στη Λεωφόρο Νίκης στη Λευκωσία, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι τη συμβολή της με τις Λεωφόρους Κυριάκου Μάτση και Κέννεντυ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει μία λωρίδα κυκλοφορίας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, σε τμήμα μήκους 300μ. περίπου.

Το Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Νέα στοιχεία ενώπιον Δικαστηρίου - Πολύωρη η αντεξέταση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας παρουσιάστηκαν σήμερα Σάββατο (05/07) εκ νέου τρείς από τους συλληφθέντες του φερόμενου κυκλώματος με παράνομες δραστηριότητες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, παροχής προστασίας και παροχής υπηρεσίας παράνομου τζόγου.