Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Aπαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά από προσωπικό εστιατορίου στη Λεμεσό, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα μας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», τους έβαλαν να καθίσουν σε τραπεζάκι ακριβώς έξω από τις τουαλέτες, μετά από κράτηση που είχε κάνει, ενώ τα παράπονα της ξεκίνησαν όταν δεν ήρθε κανείς από το προσωπικό για να τους πάρει παραγγελία.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση της, ζήτησε να τους αλλάξουν τραπέζι και τους έδειξαν ένα άλλο βρόμικο τραπέζι με ψίχουλα ψωμιού και υπολείμματα φαγητών.

Μετά από τον εκνευρισμό, η πελάτης του εστιατορίου τους είπε ότι θα φύγουν με το γκαρσόνι να σηκώνει τους ώμους του με αδιαφορία, όπως η ίδια περιγράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

(Η κύρια φωτογραφία αποτελεί αρχείο της ιστοσελίδας μας και ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε υποστατικό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Νέα τοποθέτηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού - «Βρήκαμε τη χρυσή τομή, είναι σεβαστή η κάθε φιλοσοφία»

Βρήκαμε τη χρυσή τομή για την αύξηση του κατώτατου μισθού, που θα ισχύσει για τα επόμενα δύο χρόνια, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Μαρίνος Μουσιούττας, την Παρασκευή, απαντώντας στις ανακοινώσεις των κοινωνικών εταίρων που αντέδρασαν στην απόφαση.

BEST OF TOTHEMAONLINE