Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Γυναίκα τα βάζει με εστιατόριο στη Λεμεσό: «Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε να ξαναπάω αλλά ούτε να περάσω απέξω»

Aπαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά από προσωπικό εστιατορίου στη Λεμεσό, καταγγέλλει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπολίτισσα μας.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στην σελίδα του facebook, «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ», τους έβαλαν να καθίσουν σε τραπεζάκι ακριβώς έξω από τις τουαλέτες, μετά από κράτηση που είχε κάνει, ενώ τα παράπονα της ξεκίνησαν όταν δεν ήρθε κανείς από το προσωπικό για να τους πάρει παραγγελία.

Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με τα όσα γράφει στην ανάρτηση της, ζήτησε να τους αλλάξουν τραπέζι και τους έδειξαν ένα άλλο βρόμικο τραπέζι με ψίχουλα ψωμιού και υπολείμματα φαγητών.

Μετά από τον εκνευρισμό, η πελάτης του εστιατορίου τους είπε ότι θα φύγουν με το γκαρσόνι να σηκώνει τους ώμους του με αδιαφορία, όπως η ίδια περιγράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

(Η κύρια φωτογραφία αποτελεί αρχείο της ιστοσελίδας μας και ουδεμία σχέση με οποιοδήποτε υποστατικό)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE