Τοποθετείται για πρώτη φορά η 36χρονη γυναικολόγος - Πώς απαντά στις κατηγορίες

Τοποθετείται για πρώτη φορά η 36χρονη γυναικολόγος - Πώς απαντά στις κατηγορίες

Να δοθεί χρόνος στην Αστυνομία να ολοκληρώσει το έργο της και να σταματήσουν τα «λαϊκά δικαστήρια» καλεί το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την 36χρονη γιατρό, η οποία συνελήφθη σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση χειρουργικής επέμβασης σε 73χρονη δικαιούχο του ΓεΣΥ.

 
Σε ανακοίνωση του προς τα ΜΜΕ, το δικηγορικό γραφείο Γεώργιος Διογένους και Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε, αναφέρει πως, από τις 21 Σεπτεμβρίου 2021 «η εντολέας μας έχει πέσει θύμα μιας άδικης μεταχείρισης, η οποία στιγμάτισε τόσο αυτήν, όσο και την οικογένεια της».
 
«Η εντολέας μας από την πρώτη στιγμή έχει συνεργαστεί πλήρως με την αστυνομία και έχει υποβοηθήσει το έργο της, απαντώντας, ευθαρσώς, σε όλες τις ερωτήσεις που της έχουν υποβληθεί,  προκειμένου έτσι να λάμψει η αλήθεια, χωρίς να επιλέξει να κρυφτεί πίσω από τα δικαιώματα που της δίδει ο νόμος», συμπληρώνει η ανακοίνωση.
 
Το δικηγορικό γραφείο της 36χρονης αναφέρει ακόμη ότι δεν υπήρξε καμία κατάχρηση ποσού από το δημόσιο, αλλά έγιναν όλες οι ενέργειες προς διαφύλαξη του, με σεβασμό προς τους νόμους και τη συμφωνία με τον ΟΑΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE