Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά κοντά στο Προδρόμι

Υπό πλήρη έλεγχο  έχει τεθεί η δασική πυρκαγιά στο Δήμο Πόλεως Χρυσοχούς παρά το Προδρόμι.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος  Δασών η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 15:25, τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17:40.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση δύο εκταρίων κατά μήκος της κοίτης του ποταμού καλυμμένης από καλαμιώνες και άλλη παραποτάμια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα, ένας γεωργικός ελκυστήρας, ένας ελαστικοφόρος εκσκαφέας, δύο προωθητές γης και κάτοικοι της περιοχής.

Την προσπάθεια κατάσβεσης συνέδραμαν τα δύο αεροπλάνα του Τμήματος Δασών και τα 2 μισθωμένα ελικόπτερα.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις για ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια της πυρκαγιά διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE