Ξεκαθαρίζει η Προεδρία για Πόθεν Έσχες Αναστασιάδη δίνοντας στη δημοσιότητα αποδειχτικά στοιχεία

Ξεκαθαρίζει η Προεδρία για Πόθεν Έσχες Αναστασιάδη δίνοντας στη δημοσιότητα αποδειχτικά στοιχεία

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας σε σχέση με δημοσιεύματα που αφορούν τη δήλωση περιουσιακών στοιχείων του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, η Προεδρία μέσω ανακοίνωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

1.Από τις 11/02/2015, όταν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δημόσια δήλωσε πως η βουλευτική του σύνταξη θα παραχωρείται προς ενίσχυση του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης μέχρι και σήμερα, ο Πρόεδρος έχει συνεισφέρει συνολικά και για όλα τα έτη που ακολούθησαν ποσό πέραν των 139 χιλιάδων ευρώ. Για σκοπούς διαφάνειας, ενδεικτικά δημοσιοποιείται επιστολή του Γενικού Λογιστηρίου, προγενέστερης της δήλωσης των περιουσιακών του στοιχείων ημερομηνίας, με την οποία επιβεβαιώνεται η εισφορά του Προέδρου για το έτος 2020.

2.Σε σχέση με τη δωρεά του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το Κοινοτικό Συμβούλιου του Πέρα Πεδί, ως και η δημόσια δήλωση του το 2017, δημοσιοποιείται σχετική βεβαίωση που επιβεβαιώνει τη μεταβίβαση του τεμαχίου από το 2019, παρά τους αστήριχτους ισχυρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας.

4015637722650424 ScreenHunter 2576

4015637805801622 ScreenHunter 2577

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE