Σπαράζει καρδιές το μήνυμα για την άτυχη Μαίρη Λιοτατή - «Αν μπορείς να με ακούσεις να ξέρεις, κάθε μέρα μου λείπεις πιο πολύ»

Σπαράζει καρδιές το μήνυμα για την άτυχη Μαίρη Λιοτατή - «Αν μπορείς να με ακούσεις να ξέρεις, κάθε μέρα μου λείπεις πιο πολύ»

Στο πένθος έχει βυθιστεί εδώ και λίγες μέρες η οικογένεια της Μαίρης Λιοτατή.

Η άτυχη γυναίκα, κόρη του ιδιοκτήτη ομώνυμου ζαχαροπλαστείου και μητέρα βρέφους 6 μηνών, «έσβησε» στον ύπνο της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους της.

Λίγες μέρες μετά τον άδικο χαμό της, η αδελφή της Νικόλ Λιοτατή, ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα που ραγίζει καρδιές.

«Αν μπορείς να με ακούσεις να ξέρεις πως δεν σε ξεχνώ ποτέ και κάθε μέρα μου λείπεις πιο πολύ.

Δύσκολη ζωή χωρίς εσένα, χωρίς το χαμόγελο σου. Δύσκολο να συνηθίσω στην ιδέα ότι δεν θα σε αγκαλιάσω ξανά.

Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου

Θα σε περιμένω στα όνειρα μου

Καλό παράδεισο μοναδική μου»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.