Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Ελένη Μενεγάκη: Η αναφορά στην πεθερά της: «Είναι η πιο γλυκιά του κόσμου» - ΒΙΝΤΕΟ

Μία αναφορά στην πεθερά της, μητέρα του Μάκη Παντζόπουλου, έκανε χθες (16/9) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Βέβαια, αυτό δεν είναι κάτι που το είδαμε για πρώτη φορά, καθώς η Ελένη Μενεγάκη μας έχει συνηθίσει και στο παρελθόν σε τέτοιες αναφορές.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη όταν συνδέθηκε με την συνεργάτιδά της Λιλή Πυράκη που μεταφέρει το βασιλικό ρεπορτάζ από το Λονδίνο είπε:

«Ξέρετε τι ώρα είναι; Είναι η ώρα της Λίλης. Τώρα, Λίλη ή Λιλή δεν ξέρω. Εγώ το αγαπώ το Λίλη, είναι το όνομα της πεθερούλας μου και είναι η πιο γλυκιά του κόσμου, οπότε το λέω με μεγάλη χαρά». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE