Απελπισμένη η μητέρα της μικρής Ιωάννας: Δεν της βάζουν συνοδό για το σχολείο - «Έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» - ΒΙΝΤΕΟ

Απελπισμένη η μητέρα της μικρής Ιωάννας: Δεν της βάζουν συνοδό για το σχολείο - «Έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» - ΒΙΝΤΕΟ

Aπορρίφθηκε η αίτηση της μητέρας της μικρής Ιωάννας για σχολικό συνοδό, η οποία διαγνώστηκε με αυτισμό και νοητική στέρηση.


Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», η μητέρα της μικρής Ιωάννας κα. Ρούλα Κούβαρου, ανέφερε ότι μετά την απόρριψη της αίτησης για σχολικό συνοδό, η οποία απορρίφθηκε και αυτή.

«Στην πρώτη αίτηση που κάναμε μας είπαν ότι δεν πρόκειται να γίνει αυτό και αν θέλουμε να κάνουμε ένσταση να το τεκμηριώσουμε. Έστειλα όλο το ιστορικό της Ιωάννας και όλες τις αξιολογήσεις της που έγιναν από εγγεγραμμένους ψυχίατρους και παιδοθεραπευτές», είπε χαρακτηριστικά.

«Η επιστολή που πήρα έλεγε ότι δεν εγκρίνεται χωρίς να τεκμηριώνουν τους λόγους» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κούβαρου.

Υπενθυμίζουμε ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου, δήλωσε ότι αυτό που ακούει τον ξενίζει, σημειώνοντας ότι «υπάρχουν ειδικές επιτροπές, οι οποίες επιλαμβάνονται όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκες και βγαίνουν αποφάσεις. Δεν εγκρίνει το Υπουργείο Παιδείας τις αιτήσεις.», ενώ παράλληλα ζήτησε όπως του δοθούν τα στοιχεία της οικογένειας για να μπορεί να ερευνήσει το θέμα.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE