Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας η σύζυγος του Αργυρώ Ροτσίδου διαγνώσθηκε με καρκίνο του μαστού και σήμερα έχει ξεκινήσει τις πρώτες χημειοθεραπείες για αντιμετώπιση του.
Το ζευγάρι βρίσκεται στην Γερμανία, όπου θα απουσιάζουν για αρκετούς μήνες έτσι ώστε η Αργυρώ να μπορέσει να προχωρήσει σε μία σειρά από χημειοθεραπείες. Η κατάσταση της κρίνεται ως δύσκολη, ωστόσο οι γιατροί δείχνουν αισιόδοξοι.
Όπως πληροφορούμαστε τα τρία παιδιά τους βρίσκονται στην Κύπρο μαζί με τους παππούδες τους.
Το Themaonline επικοινώνησε με τον Ευθύμιο Δίπλαρο, ο οποίος μας επιβεβαίωσε την δυσάρεστη είδηση.
Μάλιστα ο ίδιος ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ένα τρυφερό μήνυμα προς τη σύζυγο του. «Αφιερωμένο σε σένα αγάπη μου, που μου απέδειξες πόσο δυνατή ήσουν στις δυσκολίες.. Με τη βοήθεια του Θεού και της επιστήμης θα δώσουμε μαζί, αυτήν, την πιο δύσκολη μάχη..» έγραψε χαρακτηριστικά.
![](https://www.tothemaonline.com/img/path/7c94c251-6cd9-45ce-80be-2cee75a8e1d7_Στιγμιότυπο 2021-09-16, 12.21.23.png)