Καταγράφηκαν 201 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο σε μία μέρα

Καταγράφηκαν 201 θάνατοι από κορωνοϊό στο Ην. Βασίλειο σε μία μέρα

Σε 201 ανήλθαν τα θύματα του κορωνοϊού που επιβεβαιώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας το συνολικό απολογισμό από την αρχή της πανδημίας σε 134.647.

Είναι η τρίτη φορά από την αρχή του μήνα που ο ημερήσιος απολογισμός ξεπερνά τους 200 θανάτους.

Σε κυλιόμενη επταήμερη βάση οι νεκροί της COVID-19 έχουν αυξηθεί κατά 4,4%.

Τα κρούσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα ήταν 30.597, αυξημένα από την προηγούμενη μέρα για πρώτη φορά μετά από μία εβδομάδα.

Πάντως σε σύγκριση με την προηγούμενη Τετάρτη ο απολογισμός συνιστά μείωση της τάξης περίπου του 22%.

Σε νοσοκομείο βρίσκονται 8.340 φορείς του ιού, εκ των οποίων οι 1.060 σε αναπνευστήρα.

Πλήρως εμβολιασμένοι είναι 44.170.373 πολίτες άνω των 16 ετών, δηλαδή ποσοστό 81,3% αυτών.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE