Λιζ Τρας: Νέα Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου

Λιζ Τρας: Νέα Υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου

Η μέχρι τώρα Υπουργός Διεθνούς Εμπορίου του Ηνωμένου Βασιλείου Λιζ Τρας επιλέχθηκε από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον ως η νέα Υπουργός Εξωτερικών.


Αντικαθιστά τον Ντόμινικ Ράαμπ που μετακινείται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και αναλαμβάνει επίσης καθήκοντα αναπληρωτή πρωθυπουργού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE