Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε σήμερα ότι υπάρχει παραδεχτή υπόθεση σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021 μεταξύ του βουλευτή του ΕΛΑΜ Αντρέα Θεμιστοκλέους και της κοινοβουλευτικής συνεργάτιδας του Κινήματος Οικολόγων Έφης Ξάνθου.


Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μετά τη 90λεπτη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας της οποίας προέδρευσε, αναφέροντας παράλληλα ότι η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι «θα συνεχίσει την εξέταση του θέματος βάσει διαδικασίας που απορρέει από τον κώδικα δεοντολογίας».

Ταυτόχρονα, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «θα ενημερωθεί ο κ. Θεμιστοκλέους γραπτώς για τα ευρήματα της Επιτροπής και θα κληθεί να καταθέσει τις απόψεις του εντός επτά ημερών από τη λήψη της συγκεκριμένης επιστολής».

(ΣΣ.: Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη είδηση)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Νίκος Δένδιας: Ποια μηνύματα στέλνει από τη Λευκωσία - Τα «ήρεμα νερά» και η Ευρωπαϊκή Άμυνα

Την άποψη ότι είναι χρήσιμα τα ήρεμα νερά καθώς και οι ήρεμοι αιθέρες, εξέφρασε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Ελλάδας Νίκος Δένδιας, ο οποίος επισκέπτεται την Κύπρο. Μιλώντας ύστερα από τη συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο κ. Δένδιας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην τουρκική συμπεριφορά ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες, στην Κάσο, βόρεια της Κρήτης, αλλά και η αντίδραση της Άγκυρας στο ζήτημα των περιβαλλοντικών πάρκων στις Κυκλάδες, λέγοντας πως οι κινήσεις αυτές, «δεν με καθιστούν ιδιαίτερα αισιόδοξο».

BEST OF TOTHEMAONLINE