Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Υπάρχει παραδεχτή υπόθεση στο θέμα Θεμιστοκλέους – Ξάνθου, αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα αποφάσισε σήμερα ότι υπάρχει παραδεχτή υπόθεση σε σχέση με το θέμα που προέκυψε στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας στις 8 Σεπτεμβρίου του 2021 μεταξύ του βουλευτή του ΕΛΑΜ Αντρέα Θεμιστοκλέους και της κοινοβουλευτικής συνεργάτιδας του Κινήματος Οικολόγων Έφης Ξάνθου.


Αυτό δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου μετά τη 90λεπτη συνεδρία της Επιτροπής Δεοντολογίας της οποίας προέδρευσε, αναφέροντας παράλληλα ότι η Επιτροπή αποφάσισε επίσης ότι «θα συνεχίσει την εξέταση του θέματος βάσει διαδικασίας που απορρέει από τον κώδικα δεοντολογίας».

Ταυτόχρονα, η κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «θα ενημερωθεί ο κ. Θεμιστοκλέους γραπτώς για τα ευρήματα της Επιτροπής και θα κληθεί να καταθέσει τις απόψεις του εντός επτά ημερών από τη λήψη της συγκεκριμένης επιστολής».

(ΣΣ.: Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη είδηση)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE