Συνέλαβαν γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα – Αναμένεται η έκδοση του πίσω στο νησί

Συνέλαβαν γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα – Αναμένεται η έκδοση του πίσω στο νησί

Χειροπέδες σε γνωστό Κύπριο πρώην ποδοσφαιριστή πέρασαν οι Ελλαδικές Αρχές την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου.

Εναντίον του Ελληνοκύπριου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για υποθέσεις πλαστογραφίας.

Συγκεκριμένα πρόκειται για επτά υποθέσεις που διαπράχθηκαν κατά το έτος 2009 σε πρακτορείο στοιχημάτων στην Λευκωσία.

Ο 43χρονος πρώην ποδοσφαιριστής είχε καταφέρει να αποσπάσει επιταγές που το συνολικό τους ποσό ανερχόταν στις 237 χιλιάδες. Όταν τις εξαργύρωσε μετά εξαφανίστηκε.

Για τη σύλληψη του Ελληνοκύπριου έχουν ειδοποιηθεί οι κυπριακές Αρχές και αναμένεται να προχωρήσουν οι διαδικαστικές διαδικασίες για έκδοση του στην Κύπρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE