Πλάνταξε στο κλάμα η Σάσα Σταμάτη – Πάλι έξαλλος ο Λιάγκας ζήτησε να μην την δείχνει η κάμερα (VIDEO)

Πλάνταξε στο κλάμα η Σάσα Σταμάτη – Πάλι έξαλλος ο Λιάγκας ζήτησε να μην την δείχνει η κάμερα (VIDEO)

Η ομάδα του Πρωινού και συγκεκριμένα ο Άρης Καβατζίκης διάβασε το απόσπασμα της Espresso, για το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη για τον μπαμπά του.

Την ώρα λοιπόν που ακούγονταν τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή και πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας για να σχολιάσει το θέμα της πατρικής αγάπης και απώλειας, ξαφνικά είδε την συνάδελφό του, όπως δεν την είχε δει ποτέ στον αέρα της εκπομπής.

«Συγκινήθηκες Σάσα; Τι έπαθες ρε συ;» απόρησε ο παρουσιαστής. Η Σάσα Σταμάτη ξέσπασε σε λυγμούς,  προφανώς επηρεασμένη από τα συγκινητικά λόγια του Αντώνη Κανάκη για την απώλεια του μπαμπά του.

Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανώς ενοχλημένος εκείνη την ώρα, γράφει στο peoplegreece, έδωσε οδηγία στο πλατό: «Μην την δείχνετε. Δεν το πουλάμε παιδιά. Έλεος».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Κατέθεσε για το «Κράτος Μαφία» ο ΠτΔ: «Δεν έχω κάτι να πω. Ό,τι ρωτήθηκα απάντησα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προσήλθε το πρωί της Πέμπτης στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς, στη Λευκωσία, προκειμένου να καταθέσει σχετικά με τα όσα αναφέρονται για τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο βιβλίο του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE