Στην αντεπίθεση περνάει η Ρωσία - Βλέπει προσπάθεια αφαίρεσης του Μουντιάλ μέσω FIFAgate

Στην αντεπίθεση περνάει η Ρωσία - Βλέπει προσπάθεια αφαίρεσης του Μουντιάλ μέσω FIFAgate

Στην αντεπίθεση περνάει η ρωσική πλευρά που βλέπει πολιτικά παιχνίδια πίσω από τη σύλληψη των 7 υψηλόβαθμων αξιωματούχων της FIFA.

Το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών κατηγόρησε τις Ηνωμένες Πολιτείες για παράνομη εφαρμογή της νομοθεσία της εκτός συνόρων.

Ο πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής κατά της Διαφθοράς Κύριλλος Καμπάνοβ, μιλάει ανοιχτά για απόπειρα αφαίρεσης του παγκόσμιου κυπέλλου από την Μόσχα.

«Μπορούμε να υποθέσουμε πως αυτή η κατάσταση θα χρησιμοποιηθεί ώστε να ασκηθεί πολιτική πίεση στη Ρωσία. Στόχος είναι να αφαιρεθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο από την Ρωσία, αυτός είναι ο στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας» δήλωσε ο Κύριλλος Καμπάνοβ.

Οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν πως διεξάγεται έρευνα και για την ανάθεση του Μουντιάλ του 2018 στη Ρωσία και του 2022 στο Κατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.