Οργή πολιτών για τις τιμές του ρεύματος που... ζαλίζουν - «Μισθός 900 ευρώ και να πληρώνει 467 ρεύμα»

Οργή πολιτών για τις τιμές του ρεύματος που... ζαλίζουν - «Μισθός 900 ευρώ και να πληρώνει 467 ρεύμα»

Αγανάκτηση επικρατεί ανάμεσα στους πολίτες που καλούνται να πληρώσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στην περίοδο του καλοκαιριού.

Όπως εύκολα παρατηρεί κανείς, η τιμή του ρεύματος βρίσκεται στα ύψη, με την ΑΗΚ να δίνει τη δική της εξήγηση γιατί συνέβη αυτό.

Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, διακρίνεται λογαριασμός της ΑΗΚ με τελική χρέωση 467 ευρώ και 12 σεντς, ενώ δεν είναι λίγοι οι πολίτες που κλήθηκαν να πληρώσουν μεγαλύτερα ποσά από το συγκεκριμένο.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Live: Κύμα επιθέσεων από Ιράν και Λίβανο στο Ισραήλ, χτυπήματα σε χώρες του Κόλπου - Σε επιφυλακή η Κύπρος

Η Μέση Ανατολή έχει πάρει φωτιά και η κατάσταση παραμένει ανεξέλεγκτη με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ να εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις σε Ιράν και Λίβανο, την ώρα που η Τεχεράνη και η Χεζμπολάχ χτυπούν στο Τελ Αβίβ και στις χώρες του Κόλπου.  Παράλληλα σε επιφυλακή παραμένει η Κύπρος, με τις βρετανικές βάσεις να έχουν τεθεί σε καθεστώς αυξημένης ετοιμότητας, ενώ την ίδια ώρα αφίχθηκαν και ελικόπτερα τύπου Wildcat. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE