Ιερείς της Μητρόπολης Μόρφου καλούν μέσω κηρυγμάτων τους πιστούς να μην εμβολιαστούν - «Απαράδεκτα φαινόμενα»

Ιερείς της Μητρόπολης Μόρφου καλούν μέσω κηρυγμάτων τους πιστούς να μην εμβολιαστούν - «Απαράδεκτα φαινόμενα»

Μέσω κηρυγμάτων, ιερείς της Μητρόπολης Μόρφου προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να μην εμβολιαστούν.

Αυτό αποκάλυψε μιλώντας στο Τρίτο του ΡΙΚ ο πρόεδρος της Ένωσης Κοινοτήτων, Αντρέας Κιτρομηλίδης, μετά τις καταγγελίες για κηρύγματα Αρχιμανδρίτη στην Πλατανιστάσα.

Ο κ. Κιτρομηλίδης επικοινώνησε με μέλη της Ένωσης Κοινοτήτων και διαπίστωσε ότι και σε άλλες κοινότητες, που υπάγονται στη Μητρόπολη Μόρφου, είχαν παρατηρηθεί παρόμοια περιστατικά.

Οι κοινοτάρχες εξέφρασαν προβληματισμό για τις κινήσεις των ιερέων, χαρακτηρίζοντας τα φαινόμενα αυτά απαράδεκτα.

Η Ένωση Κοινοτήτων θα συζητήσει, στην επόμενη συνεδρία της, πώς μπορεί να αντιδράσει για τερματισμό αυτών των φαινομένων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.