Η Ρωσία θα κατασκευάσει στο Περού μονάδα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

Η Ρωσία θα κατασκευάσει στο Περού μονάδα παραγωγής του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V

O Πρόεδρος του Περού, Πέδρο Καστίγιο, δήλωσε σήμερα ότι η Κυβέρνηση του υπέγραψε συμφωνία με την Ρωσία για την κατασκευή μονάδας που θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, Sputnik-V.


Ο Καστίγιο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην δημόσια τηλεόραση, δεν προέβη σε περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα κατασκευής της μονάδας, αλλά πρόσθεσε ότι ο Υπουργός Υγείας θα αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα. Το Περού υπέγραψε τον Ιούλιο συμφωνία για την αγορά 20 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου Sputnik-V.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.