ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκπρόσωπος: Τη σημασία έγκαιρης υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων τόνισε ο Πρόεδρος στο Υπουργικό

Εκπρόσωπος: Τη σημασία έγκαιρης υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων τόνισε ο Πρόεδρος στο Υπουργικό

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης τόνισε κατά τη διάρκεια του Υπουργικού την σημασία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων εντός των χρονοδιαγραμμάτων που προβλέπει το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος μετά από πολύωρη συνεδρία του σώματος, την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η συνεδρία θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί. 

Κατά τη σημερινή συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, η οποία διήρκησε τέσσερις ώρες, «οι Υπουργοί Εξωτερικών, Οικονομικών, Εσωτερικών, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Άμυνας, Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ενημέρωσαν τον Πρόεδρο σχετικά με την πορεία υλοποίησης των έργων μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητά τους», ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Πελεκάνος.

«Ειδική αναφορά έγινε στα έργα που περιλαμβάνονται στο Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας “Κύπρος - Το Αύριο”», πρόσθεσε.
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι «η Κύπρος με την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων που εμπίπτουν στο Σχέδιο θα αντλήσει 1,2 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας».

«Ο Πρόεδρος τόνισε την σημασία υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων εντός των χρονοδιαγραμμάτων που προβλέπει το Σχέδιο», είπε.

Ανέφερε επίσης ότι η συνεδρία θα συνεχιστεί την επόμενη Παρασκευή, στις 10:00 το πρωί, με την ανασκόπηση της πορείας υλοποίησης των έργων, μεταρρυθμίσεων, πολιτικών και στρατηγικών που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των υπόλοιπών Υπουργείων και Υφυπουργείων».

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top