Άκουσε την ποινή του 63χρονος: Μπαίνει χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 63χρονος: Μπαίνει χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Δυο χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς μπαίνει 63χρονος

Ποινή φυλάκισης δυο ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 63χρονο βοσκό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για πρόκληση πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Άγιο Αμβρόσιο το 2020.

Ο 63χρονος κρίθηκε ένοχος στις 25 Αυγούστου 2021, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην τοποθεσία «Περνός» στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού στις 17 Αυγούστου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Σε αναμονή κρίσιμων εκθέσεων για τις πυρκαγιές - Σενάρια ανασχηματισμού στο τραπέζι του Χριστοδουλίδη

Η πρόσφατη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και αφορούσε τις αποζημιώσεις προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό, δεν περιορίστηκε μόνο στην εξέταση μέτρων ανακούφισης. Στο παρασκήνιο, επανέρχεται εντονότερα από ποτέ το ενδεχόμενο ενός επικείμενου ανασχηματισμού, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, να διατηρεί όλα τα σενάρια ανοιχτά και να ζητά «πλήρη και τεκμηριωμένη αξιολόγηση» των γεγονότων από τους αρμόδιους φορείς.