Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες Αναστασιάδης- Μητσοτάκης για το θέμα Στυλιανίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν χθες Αναστασιάδης- Μητσοτάκης για το θέμα Στυλιανίδη

Τηλεφωνική επικοινωνία με πρωτοβουλία του Έλληνα Πρωθυπουργού, είχαν χθες Κυριάκος Μητσοτάκης και Νίκος Αναστασιάδης, σχετικά με το θέμα του διορισμού του τέως Ευρωπαίου Επιτρόπου Χρίστου Στυλιανίδη στο υπουργικό χαρτοφυλάκιο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.


Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις σκέψεις του.

Από την πλευρά του, ο Ν. Αναστασιάδης είπε στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι θέμα αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του ιδίου και της ελληνικής κυβέρνησης, και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον κ. Στυλιανίδη αν τελικά αυτός θα αποτελούσε (ανακοινώθηκε ο διορισμός του πριν από λίγο) την τελική επιλογή του Πρωθυπουργού για το προαναφερόμενο υπουργικό αξίωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Κρίσιμες ώρες για το Κυπριακό - Οι κινήσεις Γκουτέρες και τα μηνύματα Ερχιουρμάν

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες γύρω από το Κυπριακό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να κάνει λόγο για σειρά επαφών που πραγματοποιούνται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενόψει των κρίσιμων συναντήσεων στη Νέα Υόρκη.