ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Δεν γλύτωσαν τις καταγγελίες πολίτες και πέντε υποστατικά Παγκύπρια

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Δεν γλύτωσαν τις καταγγελίες πολίτες και πέντε υποστατικά Παγκύπρια

Στην καταγγελία 26 πολιτών και 5 υποστατικών για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί, η Δύναμη διενήργησε συνολικά 3.184 σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.
 
Στη Λευκωσία, διενεργήθηκαν 995 έλεγχοι και έγιναν 3 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λεμεσό έγιναν 345 έλεγχοι με 11 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικού, στη Λάρνακα 599 με 1 καταγγελία πολίτη και 2 υποστατικών, στην Πάφο 313 με 5 καταγγελίες πολιτών και 1 υποστατικό, στην Αμμόχωστο έγιναν 6 καταγγελίες πολιτών έπειτα από 638 ελέγχους και στην περιοχή Μόρφου έγιναν 142 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες.
 
Το Τμήμα Τροχαίας και η Λιμενική Αστυνομία διενήργησαν 152  και 18 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE