Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Έσπασαν το τζάμι για να βγάλουν το βρέφος από το παράθυρο – Άμεση η ανταπόκριση της Πυροσβεστικής

Άμεση ήταν η επέμβαση της Πυροσβεστικής το απόγευμα της Τετάρτης (01/09) σε περιοχή στο Παραλίμνι, όπου Πυροσβέστες κλήθηκαν να βγάλουν ένα βρέφος από αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, τέσσερις πυροσβέστες έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου, αφού αυτό είχε κλειδώσει με αυτόματο κλείδωμα και δεν άνοιγε,  για να βγάλουν έξω το βρέφος που είχε μείνει μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κλειδί έμεινε καταλάθος μέσα στο αυτοκίνητο όταν αυτό κλείδωσε με αποτέλεσμα οι γονείς να μην μπορούν να ανοίξουν να πάρουν το παιδί τους.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Από την Άγκυρα στη Λευκωσία: Ο Έρχιουρμάν, ο Ερντογάν και το αδιέξοδο του Κυπριακού

Ο Τουφάν Ερχιουρμάν πήγε στην Άγκυρα, πήρε γραμμή και επιστρέφει στη Λευκωσία ως εκπρόσωπος του Ερντογάν, όχι ως Τουρκοκύπριος ηγέτης. Το ερώτημα πλέον είναι τι θα πράξει ο Νίκος Χριστοδουλίδης μπροστά σε αυτή τη νέα πρόκληση.

BEST OF TOTHEMAONLINE