Ώρα Εθνικού Συμβουλίου - Ο Αναστασιάδης ανοίγει τα χαρτιά του και επεξηγεί την πρόταση για επιστροφή στο Σύνταγμα του '60

Ώρα Εθνικού Συμβουλίου - Ο Αναστασιάδης ανοίγει τα χαρτιά του και επεξηγεί την πρόταση για επιστροφή στο Σύνταγμα του '60

Συνέρχεται στις δέκα το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη. 

Στο Εθνικό, ο Πρόεδρος θα προβεί σε ενημέρωση σε σχέση με τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, αλλά και την απάντηση/πρόταση που υπέβαλε στον Τ/κ ηγέτη, όπως αναφερόταν σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Μάριου Πελεκάνου που εκδόθηκε την Παρασκευή.

Χθες βράδυ ο Πρόεδρος εξήγησε στα μέλη διαπραγματευτικής την πρότασή του για το Σύνταγμα του '60.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE