Οι διακοπές του μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ και το μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι διακοπές του μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ και το μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πριν από 2 χρόνια ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ είχε ενώσει όλη την Ελλάδα και την Κύπρο σαν μία γροθιά, προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην Βοστόνη και να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία για την νωτιαία μυϊκή ατροφία.

Έκτοτε όλα πάνε καλύτερα για τον μικρό ήρωα, καθώς η κατάστασή του παρουσιάζει σταθερά σημάδια βελτίωσης.

Μάλιστα φέτος πήγε και διακοπές στην Βόρεια Εύβοια στις αρχές του καλοκαιριού.

Η οικογένειά του, ανήμερα του 15αύγουστου, επέλεξε να αναρτήσει μία φωτογραφία από τότε, στον λογαριασμό της στο Facebook, προκειμένου να στείλει μήνυμα αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της περιοχής.

«Χρόνια πολλα με υγεία σε όλους!! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Η σκέψη μας είναι στους ανθρώπους που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Ας βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε. Αυτοί οι άνθρωποι μας χρειάζονται και γνωρίζουμε πολυ καλά ότι η αλληλεγγύη είναι το μόνο μας όπλο.

Υ. Γ. Η φωτογραφία τραβήχτηκε αρχές καλοκαιριού στο Αχλάδι της Βόρειας Εύβοιας. Ελπίζουμε να ξαναδούμε αυτό το πράσινο στα μέρη μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE