ThemaPoll: Πώς βλέπουν οι πολίτες την «Άμεση Δημοκρατία» του Φειδία Παναγιώτου – Πρέπει να «τρέμουν» τα μεγάλα κόμματα;
Σημαντική ανταπόκριση ανάμεσα στους πολίτες βρίσκει το νέο κόμμα του Φειδία Παναγιώτου σύμφωνα με τα αποτελέσματα του ThemaPoll.
Οι Αρμένιοι νομοθέτες έσπρωξαν, γρονθοκόπησαν και πέταξαν μπουκάλια νερού ο ένας στον άλλον μετά από έντονο καβγά κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κοινοβουλίου στο Ερεβάν.
Μπουκάλια ρίχθηκαν στον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος Hayk Sargsyan, όταν κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής τους πρώην υπουργούς Άμυνας ότι πρόδωσαν τη χώρα «επειδή δωροδοκήθηκαν ή έκαναν προσωπικές χάρες για να απαλλάξουν άτομα από τα στρατιωτικά καθήκοντα», ανέφεραν τα αρμενικά μέσα ενημέρωσης. O Sargsyan απέφυγε ένα μπουκάλι, ωστόσο απάντησε... άμεσα στα πυρά.
Οι αξιωματικοί ασφαλείας που βρίσκονταν στην αίθουσα προσπάθησαν να σταματήσουν τον καβγά που ακολούθησε μεταξύ των βουλευτών.
Πηγή: skai.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις