Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Νεκρός 40χρονος κτηνοτρόφος σε ενέδρα θανάτου

Άγριο έγκλημα στο Ηράκλειο: Νεκρός 40χρονος κτηνοτρόφος σε ενέδρα θανάτου

Ένα ειδεχθές έγκλημα διαδραματίστηκε στο Πετροκεφάλι Ηρακλείου, όταν ένας άνδρας 40 ετών έπεσε νεκρός από πυρά, αγνώστων δραστών μέχρι στιγμής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο κτηνοτρόφος βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του το οποίο βρίσκεται και κοντά στο σπίτι του, όταν άγνωστοι οι οποίοι ήταν κρυμμένοι σε ελαιώνες, πυροβόλησαν κατά του, γύρω στις πέντε φορές.

Οι πληροφορίες του Creta24 κάνουν λόγο για σφαίρα η οποία σημάδεψε τον άτυχο άνδρα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατος.

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την υπόθεση ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο, η δολοφονία του 40χρονου κτηνοτρόφου, να έλαβε χώρα μπροστά στο παιδί του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE