Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Μπήκε στο όχημα του και ξεκίνησε να πυροβολεί - Χειροπέδες σε 44χρονο στη Λεμεσό

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής 22 Αυγούστου στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία που δόθηκε για ρίψει πυροβολισμών στον αέρα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 21:45 το βράδυ, όταν ρίφθηκαν δυο πυροβολισμοί από όχημα που αναχωρούσε από τον χώρο στάθμευσης συγκεκριμένης καφετέριας στην Τριμίκλινη.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού και από τις εξετάσεις εξασφαλίστηκε μαρτυρία, ότι εμπλέκεται 44χρονος στο επεισόδιο.

Από μαρτυρίες διαπιστώθηκε ότι ο ύποπτος ήταν μόνος του εντός του οχήματος, όπου έριξε δυο πυροβολισμούς στον αέρα, με κυνηγετικό όπλο, χωρίς ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να προηγηθεί οτιδήποτε.

Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και έρευνας, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας, ο 44χρονος συνελήφθη, ενώ μετά από έρευνα που ακολούθησε στην οικία του κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.