Ανακρίθηκε και παραδέχθηκε 58χρονη για τον fake θάνατο 12χρονου - Ενώπιον δικαστηρίου η συνέχεια

Ανακρίθηκε και παραδέχθηκε 58χρονη για τον fake θάνατο 12χρονου - Ενώπιον δικαστηρίου η συνέχεια

Μια 58χρονη από την Επαρχία Αμμοχώστου παραδέχθηκε ενοχή, σε σχέση με την υπόθεση διάδοσης ψευδούς είδησης και θα κλητευθεί ενώπιον δικαστηρίου. 

Σύμφωνα με ανάρτηση της Αστυνομίας στο Twitter, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, για την οποία κατηγορήθηκαν γραπτώς τρία πρόσωπα, ανακρίθηκε σήμερα γραπτώς για την ίδια υπόθεση 58χρονη απο την επαρχία Αμμοχώστου. Αυτή φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου, καταλήγει η Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Τριμερής Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ: Eνέργεια, ασφάλεια και o ρόλος της Κύπρου στις περιφερειακές εξελίξεις

Σε μια χρονική συγκυρία αυξημένης γεωπολιτικής αβεβαιότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα στο Ισραήλ για διμερή επίσκεψη και για συμμετοχή στη 10η Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αποκτά ιδιαίτερη πολιτική και στρατηγική βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE