Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Αστυνομία μπούκαρε σε μπαράκι στην Αγία Νάπα - Κατασχέθηκαν μεγάφωνα, ενισχυτές και μικροφωνική

Μέλη της ΑΔΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με μέλη του ΟΠΕ Λάρνακας, διενήργησαν χθες βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε 116 υποστατικά στο πλαίσιο εφαρμογής των διαταγμάτων του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης οχληρίας, βάσει δικαστικού εντάλματος, διεξήχθη έρευνα σε υποστατικό στην Αγία Νάπα, κατά την οποία κατασχέθηκαν δύο μεγάφωνα, δύο ενισχυτές ήχου, ένα μπάσο και μια μικροφωνική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE