Σούπερ σκύλος σπρώχνει αυτοκίνητο που κόλλησε στις πλημμύρες -ΒΙΝΤΕΟ

Σούπερ σκύλος σπρώχνει αυτοκίνητο που κόλλησε στις πλημμύρες -ΒΙΝΤΕΟ

Προβλήματα με τις πλημμύρες αντιμετωπίζει η Σκωτία το τελευταίο διάστημα δημιουργώντας τεράστια προβλήματα. Ένας από τους κεντρικούς δρόμους της Γλασκώβης μετατράπηκε σε λίμνη, με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν να κολλήσουν στα νερά.

Δύο άνθρωποι εγκλωβίστηκαν με το αυτοκίνητό τους στα νερά, αλλά για καλή τους τύχη εμφανίστηκε μια γυναίκα μαζί με το σκυλάκι της. Στο παρακάτω βίντεο η γυναίκα σπρώχνει το αυτοκίνητο να ξεκολλήσει και ενώ το σκυλάκι κολυμπάει γύρω της.

Βλέποντας την ιδιοκτήτριά του να ζορίζεται ο σκύλος μπαίνει κι αυτός στη «μάχη». Βάζει τα μπροστινά του πόδια στο πίσω μέρος του οχήματος και αρχίζει κι αυτός να σπρώχνει.


Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο από την γυναίκα, η οποία είπε ότι της το έστειλε μια φίλη της, στην οποία το έστειλε κάποιος που βρισκόταν στο σημείο. «Ο Πουκ είναι πραγματικά ο καλύτερος σκύλος στον κόσμο», είπε η γυναίκα στη Daily Record.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE