ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε γυναίκα για υπόθεση πλαστογραφίας

ΠΑΦΟΣ: Ποινή φυλάκισης τριών μηνών σε γυναίκα για υπόθεση πλαστογραφίας

Ποινή φυλάκισης τριών μηνών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον γυναίκας για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η ποινή φυλάκισης που της επιβλήθηκε ξεκινά από τις 2.8.21 ενώ η σύλληψη της έγινε στο αεροδρόμιο Πάφου κατά την αναχώρηση της. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, επίσης για υπόθεση πλαστοπροσωπίας κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας παρουσιάστηκαν σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου άλλες δύο γυναίκες για τις οποίες το Δικαστήριο όρισε την έναρξη της δικαστικής διαδικασίας στις 20 Αυγούστου του 2021. Το Δικαστήριο διέταξε επίσης όπως αυτές παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τότε.

Επίσης νεαρός παρουσιάστηκε σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων. Τα αδικήματα που αντιμετωπίζει είναι της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, πλαστοπροσωπίας, παράνομης εισόδου και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το πρωί, παρουσιάστηκε στο αεροδρόμιο Πάφου για αναχώρηση για το Πέργαμο της Ιταλίας, ένας νεαρός, παρουσιάζοντας δελτίο ταυτότητας Πορτογαλίας. 

Από τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι το πρόσωπο που απεικονίζεται στην ταυτότητα είναι το ίδιο που παρουσιάστηκε κατά την αναχώρηση.  Όμως, δημιουργήθηκαν υποψίες ότι δεν ήταν γνήσιο και ανακρινόμενος ανέφερε πως τα πραγματικά του στοιχεία είναι άλλα από αυτά που αναγράφονται στην ταυτότητα που παρουσίασε.

Όπως είπε στην Αστυνομία, είναι ηλικίας 15 ½ ετών. Ο ύποπτος οδηγήθηκε στα Γραφεία του ΤΑΕ Πάφου και στην παρουσία λειτουργού της υπηρεσίας κοινωνικών υπηρεσιών και δικηγόρου, έδωσε μια κατάθεση, φέρεται να παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων και ακολούθως συνελήφθη. 

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE