«Βόμβα» από Φειδία Παναγιώτου - Ανακοίνωσε το δικό του κόμμα - Πώς θα ονομάζεται
Σε εξαγγελία-βόμβα προέβη ο Φειδίας Παναγιώτου. Συγκεκριμένα, ο Κύπριος Ευρωβουλευτής ανακοίνωσε το δικό του κόμμα.
Οι συντεχνίες, οι οποίες ενημερώθηκαν από τα αρμόδια Υπουργεία για την απόφαση του διαχειριστή του τερματικού γενικού φορτίου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την εξέλιξη και ήδη οι απεργοί έπιασαν δουλειά.
Με την μεσολάβηση του ΓΔ του Υπουργείου Μεταφορών, Σταύρου Μιχαήλ, ο οποίος βρέθηκε από το πρωί στο λιμάνι Λεμεσού, έγιναν μαραθώνιες διαβουλεύσεις, τηλεφωνικά και με ηλεκτρονική αλληλογραφία, μεταξύ της εταιρείας και του Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Εργασιακών Σχέσεων του Υπουργείου Εργασίας, Άντη Αποστόλου.
Συντεχνιακές πηγές εξέφρασαν στο ΚΥΠΕ τις ευχαριστίες τους προς όλους όσοι συνέβαλαν στη λύση της διαφοράς και ιδιαίτερα στον κ. Μιχαήλ και τον κ. Αποστόλου.
ΑΠΟ ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις