Κατάληξη για τα ΜΟΕ επιδιώκουν Μαυρογιάννης - Ναμί

Κατάληξη για τα ΜΟΕ επιδιώκουν Μαυρογιάννης - Ναμί

Νέα συνάντηση θα έχουν το απόγευμα της Δευτέρας οι διαπραγματευτές των δύο κοινοτήτων για το Κυπριακό.

Ανδρέας Μαυρογιάννης και Οζντίλ Ναμί αναμένεται να συζητήσουν για τη διαδικασία των συνομιλιών, αλλά και για το κοινό πακέτο μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, ενόψει και της νέας συνάντησης των δύο ηγετών, του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, την Πέμπτη 28 Μαΐου.

Την περασμένη Παρασκευή, οι δύο διαπραγματευτές είχαν μαραθώνια συνάντηση που διήρκησε επτά ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Ολοκληρώθηκαν οι διευρυμένες συνομιλίες

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες. Τριμερής συνάντηση: Ο Τραμπ δήλωσε πως οι συζητήσεις θα περιελάμβαναν τόσο τις εγγυήσεις ασφαλείας όσο και πιθανές εδαφικές παραχωρήσεις. Πρόσθεσε ότι αναμένει να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση με τον Πούτιν και τον Ζελένσκι: «Πιστεύω ότι είναι θέμα πότε, όχι αν».

BEST OF TOTHEMAONLINE