«Μίλησε» η νεκροτομή του 29χρονου – Τα αιτία θανάτου του Σταύρου Αντωνίου

«Μίλησε» η νεκροτομή του 29χρονου – Τα αιτία θανάτου του Σταύρου Αντωνίου

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 29χρονου Σταύρου Αντωνίου, μετά τον φόνο που διαπράχθηκε το πρωί της Τετάρτης 11 Αυγούστου στο Γέρι, όπου τραυμάτισε θανάσιμα τον 29χρονο Σταύρο Αντωνίου.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε από τους Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ συνεπεία ρήξης αριστερής καρωτίδας και αγγείων λαιμού, προκληθέντα από πυροβόλο όπλο.

Υπενθυμίζουμε ότι υπό 8ήμερη κράτηση τέθηκε ο 58χρονος καθ΄ομολογίαν δράστης O 58χρονος δράστης, φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 29χρονου ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο δράστης φέρεται επίσης να πυροβόλησε εναντίον 52χρονου που βρισκόταν στη σκηνή, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο φόνος εκ προμελέτης διαπράχθηκε γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης, στην επαρχία Λευκωσίας, με θύμα 29χρονο ενώ σοβαρά τραυματίστηκε 52χρονος πατέρας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE